دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تروئیکای اروپا: از آمادگی آمریکا برای بازگشت به برجام استقبال می‌کنیم

وزیران امور خارجه سه کشور اروپایی گفته‌اند از آمادگی آمریکا برای بازگشت به توافق هسته‌ای برجام استقبال می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۸۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه آلمان گفته وزیران خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان از آمادگی آمریکا برای بازگشت به برجام استقبال می‌کنند. 

حساب توییتری وزارت خارجه آلمان در توییتر گفته «هایکو ماس»، وزیر امور خارجه آلمان، «ژان ایو لودریان»، وزیر خارجه فرانسه و «دومینیک راب»، وزیر خارجه انگلیس قرار است در پاریس با یکدیگر دیدار کنند. 

وزارت خارجه آلمان نوشته است: «امروز در یک نشست اعتمادآمیز، هایکو ماس،  ژان ایو لودریان و دومینیک راب از آمادگی دولت جدید آمریکا برای رایزنی در خصوص ایران استقبال می‌کنند. سه کشور اروپایی حفظ برجام و بررسی همه گزینه‌ها در این خصوص را ادامه خواهند داد. سه کشور اروپایی از ایران می‌خواهند توافق را بیش از این تضعیف نکند.»

وزیر خارجه سه کشور اروپایی قرار است با «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا درباره ایران بحث و تبادل نظر کنند. 

دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد.

تروئیکای اروپا علی‌رغم مخالفت‌های لفظی با خروج آمریکا از برجام به وعده‌های خود برای جبران آثار این خروج عمل  نکردند.

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به بی‌عملی کشورهای اروپایی در ۵ گام طبق مفاد برجام تعهدات خود ذیل برجام را کاهش داد.

ایران اخیراً به طرف‌های برجام هشدار داده چنانچه طرف مقابل تعهداتش را تا هفته اول اسفند اجرا نکند، دولت موظف به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی است.

 «کاظم غریب آبادی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین و نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز گذشته (دوشنبه) گفت تهران نامه توقف اجرای اقدامات داوطلبانه خود تحت برجام را تحویل مدیر کل آژانس داده است.

اقدام ایران در راستای اجرای قانون مصوب مجلس شورای اسلامی ایران است که شریکان ایران در برجام را به لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران، در راستای حقوق مصرح جمهوری اسلامی ایران تحت بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام ملزم می‌کند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر